Kurser, Läger & Event

Samspela med hästen löst kurs 22-23 oktober v.42 2022

Under denna kurs tränar och fördjupar vi oss i basic kommunikation mellan häst och människan från marken, på ridbanan eller i ridhuset. Genom privat undervisning eller 2 och 2 under en lektion. 2 st teorilektioner ingår och tid till feedback.
Lär dig hur du kan samverka med hästen utan tyglar eller grimskaft. Ge en riktning eller be hästen kom till dig. Hur ska du belöna hästen? Vad motiverar hästen och vad motiverar dig? Hur hittar du glädjen i samvaron med hästen? Vad är mentalt fokus och hur använder vi det? Lära dig läsa av hästens alla finstämda signaler och känslotillstånd. Samspela genom att både ge plats och ta plats på ett sunt sätt.
Gården Ängen bjuder på en rogivande och vacker atmosfär med de bästa förutsättningarna till personlig utveckling.
Kom med din egen egen häst eller låna en av Ängens trevliga hästar.
Vi start kl.10 på lördagen och avslutar ca kl.13.00 på söndagen.
Pris 2.900 kr inkl. boende, middag, 2 st luncher, 3 privat lektioner, 2 teoripass