Kurser och Läger

Frihetsdressyr kurs 11-12 maj v.19 2019

Vill du lära dig att flytta på hästen med endast en blick?
Vill du lära dig att få hästen att alltid vilja vara med dig utan godis?
Vill du prova att rida med bara en tygel eller kanske utan tyglar?
Då ska du gå den här kursen!
Lär dig hur man kommunicerar med hästar på ett tryggt och säkert sätt, där risken för olyckor är minimal. Lär dig tolka hästens små signaler och hur du på ett enkelt och tydligt sätt kan påverka din häst genom kroppsspråket och mentalt fokus. Vilka signaler sänder du ut och hur uppfattar hästen dig?
Du kommer att få lära dig grunderna i säker hästkommunikation eller bygga vidare på dina tidigare kunskaper. Du får låna en häst från gården och göra en härlig resa mot en djupare förståelse och större förtroende för varandra. Det går även bra att komma med sin egen häst utan extra kostnad.
Vi startar med teori kl.10.00 på lördagen och avslutar kl.16.00 på söndagen.
Max 8 deltagare.
Pris 2.700 kr inklusive vällagad, god mat och logi

frihetsdressyrkurs_med_lånad_häst_stallangen1     frihetsdressyrkurs_med_lånad_häst_stallangen