Kurser, Läger & Event

Ridläger 5-9 augusti v.32 2019

Välkommen till Ängen den 5-9 augusti på 5 dagars ridläger. Det är måndag till fredag v. 32. Lägret vänder sig till ungdomar från 12 år och uppåt med ridvana.
Det är ett personligt läger med fokus på balans, samspel och säkerhet.
Under lägret kommer du att få ta hand om en egen häst. Den utvecklas du tillsammans med efter din egen förmåga. För att göra det på bästa sätt delas Ni in i mindre grupper med max 4 ryttare. Vi rider/jobbar med häst 2 pass om dagen, där vi varierar uteritt med arbete på ridbanan, både dressyr och hinderövningar. Ett teoripass om dagen. Du kommer även att få möjlighet att prova på att jobba med hästen i repgrimma. Det går även bra att komma med sin egen häst utan extra kostnad. Den får en egen hage och fodras med Ängenhö.
Vi börjar kl.10.00 på måndagen och avslutar med en uppvisning för föräldrar och vänner på fredagskvällen kl.17.00. Efter uppvisningen bjuds det på fika.
Max 8 st.
Pris 4.300 kr inkl. mat och boende

ridlager_stallangen1 ridlager_stallangen2