Voltige

VoltigeträningVuxen Voltige

VUXEN VOLTIGE
Vi har en vinterpaus från träningen för tillfället.
Träningen startar igen den 11 april 2019.
Vi tränar varannan torsdag kl.19.00-20.30, följande datum: 11/4, 25/4, 9/5, & 23/5.
Inga förkunskaper krävs, bara en vilja att utvecklas och ha roligt på hästryggen och tillsammans med andra. Mjukgörande gymnastik på marken, trähästen och en stor, trygg riktigt häst. Övningarna sker på dina villkor, inga tidigare erfarenheter krävs.
Det är totalt 4 gånger för vårterminen 2019.
Pris 550 kr för alla 4 gångerna och det betalas terminsvis.

BARN OCH UNGDOMAR
Just nu har vi ett vinteruppehåll men träningen börjar igen den 12 mars 2019. Från den 12 mars tränar vi tisdagar kl.17.30-19.00 till och med den 18 juni   (den 30/4 är det ingen träning). Under VT är det voltige vid 17 tillfällen, tisdagsträningen och några uppvisningar på helgdagar också.
Priset för hela vårterminen är 2.200 kr och betalningen sker terminsvis. Då ingår även en uppvisningströja med eget namn.

Nya och gamla elever hälsas välkomna! Det går bra att börja mitt i terminen också.

Voltige är gymnastik på hästryggen. Varför ska man träna voltige? Jo, för att träna sin balans, styrka, kroppsmedvetenhet, samarbetsförmåga, stärka självkänslan men framför allt för att ha roligt tillsammans med andra.

Hästarna som vi använder är utbildade voltigehästar. Det betyder att de är vana vid övningarna som vi gör, så att du kan känna dig trygg. Säkerheten är mycket viktig och ligger på högsta nivå.

Vi ser gärna att våra voltigegrupper växer, så du är välkommen att delta. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi lär dig!

Missa inte de populära voltigelägren, läs mer under Kurser/Läger

Voltige i galopp