Camilla

Jag började undervisa ridning 1997 och 1998 startade jag min första voltigegrupp. Sedan dess har jag varit en aktiv instruktör inom både disciplinerna. Jag brinner verkligen för det jag gör och samspelet mellan häst och människa fängslar mig alltid. Det är fascinerande att se hur två så olika varelser som häst och människa kan mötas i djupaste samförstånd. Det är intressant med resan till en djupare relation och alla utmaningar på vägen. Det är spännande när det inre och det yttre får mötas och skapa en helhet och finna ro.
Jag lever och andas för ett partnerskap i samförstånd med hästar.

I början av 2006 startade jag mitt företag- Hästen är PoÄngen som jag jobbar med på heltid.

Longerprovet gjorde jag med godkänt resultat i mars 2012. Sedan 2011 tränar jag även för Birgitta Järnåker. 2010 tränade jag för Christofer Dahlgren för första gången och har fortsätt med det.

I oktober 2006 genomförde jag väpnarprovet för Bent Branderup med godkänt resultat. Jag red på min nordsvenska häst Safir som du ser på bilden bredvid. Det var min tränare Hanna Engström som rekommenderade mig till väpnarprovet. Sedan 2006 tränar jag även regelbundet för Bent Branderup och siktar nu på riddarprovet. Vad det innebär och för mer info om akademisk ridkonst gå in på riddarskapets officiella sida www.knighthoodoftheacademicartofriding.eu